Veel plezier

Le Lot-et-Garonne

Lot-et-Garonne departement is een groene, dat 341 wandelpaden, fiets biedt, te voet of te paard, ongeacht uw niveau. De rivier de Garonne en het kanaal, de Lot of Baise belofte om mooie wandelingen in het water draad, want het is bijna 200 km van waterwegen die worden uitgevoerd door de afdeling!
Bossen als de Landes de Gascogne of de vele heuvels behoren tot de vele landschappen van de Lot-et-Garonne. Veertig huizen langsheen de regio, als een twintigtal musea (waaronder het Museum van kurk en cap) en 14 kastelen, waaronder Château Bonaguil, of die van Duras. Kasteel Nerac landen Albret meenemen naar de 16e eeuw in de tijd van Hendrik IV en zijn eerste liefde, en je zult zelfs ontdekken de oorsprong van de uitdrukking "flirt"! Land van de wijngaarden (naar noemen de beroemde Buzet of Duras), foie gras en de pruimen zijn de specialiteiten! Land van de boeren, Lot en Garonne hebben niet minder een dynamische afdeling of feestelijke gebeurtenissen plaatsvonden: de Grote Pruimenshow Agen, Marmande festival, feria Casteljaloux Wij raden ook aan om de molen te bezoeken Barbaste versterkt met 4 ongelijke torens, en ontdek de legende ...

Walibi Park

Gelegen op een paar kilometer van Agen, ligt het park Walibi Sud Ouest in het hart van een park van 30 hectare, gedomineerd door een 18e eeuws kasteel. Twintig attracties, 3 shows en shows: snelheid, loop, watervallen, pakken, kleine treinen, ritten en de beroemde splash battle met gegarandeerde sensaties!

Adres
Château de Caudoin
47310, ROQUEFORT

Openingsdata
15 april tot 5 november 2017

Openingstijd
In de zomer, geopend van 10u tot 18u (of 19u). Andere maanden, variabele openingsdagen.

Prijs:
Prijslijst Grand Walibi (vanaf 130 cm):

30 €
Prijs Kleine Walibi (van 100 tot 129 cm): 24 €
Verlaagd tarief (Senior 60 en + / Student): 27 €
Minder dan 100 cm en zwanger: Vrij
Personen met een handicap: 24 €

Restaurant:
5 restaurants, snacks en andere kiosken

Goed om te weten
Winkel. Betalen parkeerplaats 5 € per dag
Kinderwagen: 4 €

Geniet van een reis terug in de tijd: in de voetsporen van de geschiedenis van de Lot-et-Garonne. Van smalle straatjes naar historische bezienswaardigheden te voet en per boot, ontdek de geheimen prestigieuze verleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download onze tours

Please reload