Entretingut

El Lot-et-Garonne

El Lot-Et-Garonne és un departament verd que ofereix 341 circuits de caminades, en bicicleta, a peu o en cavall, sigui quin sigui el teu nivell. El Garona i el seu canal, la Lot o el Baïse prometen belles passejades per l'aigua perquè són gairebé 200 km de vies navegables que travessen el departament.
Els boscos, com les Landes de Gascogne o els nombrosos turons, formen part dels múltiples paisatges de Lot et Garonne. Quaranta pobles fortificats apunten a la regió, així com uns vint museus (incloent el museu del suro i el suro) i 14 castells, inclosos el Château de Bonaguil i Duras. El castell de Nerac al país d'Albret us transportarà al segle XVI en temps d'Enrique IV i el seu primer amor, i fins i tot us farà descobrir l'origen de l'expressió "contre fleurette"! Pays des vignobles cita que el famós Buzet o Duras), el foie gras i les prunes d'Agen són les especialitats! La terra dels agricultors, el Lot i el Garonne, però, té un departament dinàmic o esdeveniments festius que se succeeixen: el Grand Pruneau Show a Agen, la festa de Marmande, les fires de Casteljaloux. També us aconsellem que visiteu el Moulin fortificat per Barbaste amb les seves quatre torres desiguals, i per descobrir la seva llegenda ...

El parc Walibi

Situat a pocs quilòmetres d'Agen, el parc Walibi Sud Ouest està situat al cor d'un parc de 30 hectàrees dominat per un castell del segle XVIII. Unes 20 atraccions, 3 espectacles i espectacles: velocitat, bucle, cascades, enfocaments, petits trens, passejades i la famosa lluita amb sensacions garantides.

direcció
Castell de Caudoin
47310, ROQUEFORT,

Dates d'obertura
Del 16 d'abril al 31 d'octubre de 2016

Horaris
A l'estiu, obriu de 10 a 18 h (o de les 19 h). Altres mesos, jornades d'obertura variables.


tarifes Preu:
Adult (> 10 anys): 25 €
Nen (de 3 a 9 anys): 21,50 €
Entrada vàlida tots els dies durant tota la temporada
Gratis per a menors de 3 anys.
Gratuït per a persones amb discapacitat visual i amb cadira de rodes, dones embarassades a la recepció.
Majors: 21,50 €.

restauració
5 restaurants, aperitius i altres quioscos.

És bo saber-ho
Botiga. Estacionament de pagament 5 € per dia
Lloguer de cotxet: 4 €

Doneu-vos un viatge real al llarg del temps: en el camí de la història de Lot-et-Garonne. Des de carrers estrets fins a llocs històrics, a peu i en vaixell, descobreix els secrets del passat prestigiós.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baixeu els nostres recorreguts

Please reload